Chủ đề: Chitin & chitosan & glucosamine
-
10-09-2019, 06:37 PM #1
Silver member
- Ngày tham gia
- Jan 2019
- Bài viết
- 42
Chitin & chitosan & glucosamine
CHITIN & CHITOSAN & GLUCOSAMINE
Source: Chitin extracted from Outer shell of some mushroom types (low grade plant), the Crustaceans as Shrimp shell, Crab shell, Spidercrab shell, Cuttlefish bone, Insect shell…
Chitin considered is the most important material to extract Chitosan.
Advantage: Chitin, Chitosan and Glucosamine is used extensively on Medicine/Pharmaceutical industry, Chemical technology of Textile, Painting, Print, Plastic, Cosmetics Sector, Functional foods and Animal Feed…
Importer: USA, Japan, E.U…
Payment: L/C, T/T, D/P or Buyer’s requirement
Specifications: According to our below Standard or Buyer’s requirement
CHITIN
Source: Shrimp shell, Crab shell, Spidercrab shell, Lobster, Cuttlefish bone
Appearance, specification:
+ For Industry: Fish scales shape, Off-white or light Yellow color, Moisture 10% max, Ash 10% max
+ For Medicine: Fish scales shape, White color, Moisture 8% max, Ash 2% max
+ For Food: Pure white, Moisture below 10% max, Ash below 1% max
Deacetylation degree: 85%, 90%, 95%
Packing: 25kgs/PP bag or 70kgs/textile fiber bag or Buyer’s requirement, 11MTS/20’FT Cont.
CHITOSAN
Appearance: Powder, off-white or light Yellow
Extracted Acetyl: 90.95% min
Moisture: 8% max
Ash: 1% max
Viscosity (1%, 20°C): 100mpa/s max
Deacetylation degree: 95% min
Arsenic: 0.5% ppm max
Heavy Metal: 10 ppm max
Density: 0.3 g/ml min
Total microbial count: 1000 cfu/g max
H: 5-7
coli, Salmonella: No detected
Mesh (Particle size): 80mesh (95%pass)
Packing: 25kgs/PP bag, 10kgs/carton, or Buyer’s requirement.
GLUCOSAMINE
Pure 99%
Loss on Drying: 0.2% max
Ash: 0.1% max
Heavy Metal (according to Pb): 10 ppm max
Arsenic: 0.2% ppm max
Chlorite: 11.6-12.3
H: 3-5
Total microbial count: 3000 cfu/g max
Specific rotation: 70-730
Assay (on dry basic): 98-102%
coli, Salmonella, Staphylococcus Aureus, sulfate: No detected
Particle Size: 20,20-40,40-60,60-80,80-100 mesh
Package & Storage: Preserve in tight, light-resistant containers
Website: http://bmgvn.com/
Mr Tuấn
Phone: 0945.067.777
Email: letuan1644@gmail.com
View more random threads:
- Lộ ảnh nóng của tai nghe AirPods thế hệ 2
- Vr box 2 thường xuyên trở nên tân tiến giúp bạn dễ dàng khi dùng hơn
- Máy lọc không khí Panasonic và một số công nghệ tiên tiến
- Bột cá biển
- Điện thoại demo 5G của Samsung có một góc khá độc đáo
- Vỏ đầu bút bi nằm trong phổi hơn 20 ngày
- Tiến độ dự án chung cư 110 cầu giấy
- Cách sử dụng Samsung S8/S8 Plus bằng một tay
- Tại sao điện thoại không nhận sim???
- trang thiết bị hiện đại tại thành hưng để thay mới vỏ iphone 5s
Sushi gia nhập vào VN & chóng vánh trở thành các món ăn ưa thích của không ít tín đồ. và ngày càng có rất nhiều đổi khác cho đa dạng and phù hợp với khẩu vị của người Việt Nam hơn. bởi vậy cửa hàng...
Sáng tạo cùng theo với sushi cá hồi xông khói bánh tráng